PoikkeamaVelho® mahdollistaa nopean reagoinnin erilaisiin tapahtumiin, palautteisiin ja poikkeamiin.

PoikkeamaVelho-hero2

Reagoi nopeasti poikkeamiin

PoikkeamaVelhon käyttö mahdollistaa poikkeamien kirjaamisen kentältä mobiililaitteella niin, että työntekijä voi avata uuden poikkeaman joko yrityksen määrittelemän luokituksen mukaan tai sitten vapaamuotoisesti. Mobiililaitteesta voidaan tallentaa valokuvia ja täydentävää tekstiä. Poikkeamien luontia voidaan helposti hyödyntää myös työturvallisuuspuutteiden raportointiin. Avatuista poikkeamista voidaan lähettää automaattisesti tieto vastuuhenkilölle sähköpostilla tai SMS-viestillä.

iconfinder_light_lightbulb_flash_light_tools_3369248

Reklamaatiot

Mikäli todettu poikkeama aiheuttaa reklamaation, voidaan niiden käsittely hallinnoida PoikkeamaVelhossa yrityksen oman määrittelyn mukaisesti. Järjestelmä mahdollistaa vastuuhenkilöiden allokoinnin ja muistuttaa heitä avoimista tehtävistä. Reklamaation käsittely voidaan julkaista myös nettisivulle, jolloin myös yhtiön ulkopuoliset osapuolet, kuten alihankkijat, voivat seurata käsittelyä tai tarvittaessa päivittää tietoja omalta osaltaan. Reklamaatioista voidaan muodostaa valmiilla työkaluilla raportteja, joista saadaan tarkkaa seurantaa syiden, osapuolien, kustannusten jne. osalta.

Raportointi

Helppo tapahtumien hallinta

PoikkeamaVelho on räätälöitävissä oleva ympäristö, joka mahdollistaa myös muiden kuin poikkeamien tai reklamaatioiden seurannan. Kysy lisää meiltä!

Poikkeamat

Kuljetus- ja TilausVelhon kautta hoidettujen tilausten määrä on nyt:

Referenssit

Varaa esittelyaika

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää siitä, minkälaisia hyötyjä TilausVelhon
käyttöönotto voisi tuottaa sinun yrityksellesi?

Solution

KuljetusVelhon® käyttäjänä siirryt sähköiseen liiketoimintaan sekä reaaliaikaiseen kuljetusten hallintaan helposti ja nopeasti

TilausVelhon® käyttäjänä voit perustaa verkkokaupan, vaikkei tuotteesi mahtuisikaan postiluukusta

PoikkeamaVelho® mahdollistaa nopean reagoinnin erilaisiin tapahtumiin, palautteisiin ja poikkeamiin.