logo

Fenno Road Oy on perustamisestaan saakka hoitanut kuljetusten hallintaan, laskuttamiseen ja kumppaneille tilittämiseen liittyvät prosessit LogiSystems Oy:n toimittamilla ohjelmistoilla.

Kun päivittäisten tilausten määrä on useita satoja ja toiminta verkotettua, pitää operatiivisen sekä hallinnollisen prosessin olla sujuva ja luotettava, kertoo Fenno Road Oy:n toimitusjohtaja, Jussi Sipilä.

KuljetusVelhossa voidaan tarjota kumppaneille reaaliaikainen näkymä heidän hoidettavaksi osoitetuille kuljetuksille. Näin kumppani voi varautua niin tulossa oleviin volyymeihin kuin poikkeuksellisiin lähetyksiin ennalta. Ennakointi säästää kustannuksia ja parantaa palvelutasoa, jolloin kaikki voittavat, Sipilä jatkaa. LogiSystemsin väki taitaa tuntea meidän toimialan haasteet melko hyvin ja luultavasti siksi tuotteet kehittyvät kannaltamme oikeaan suuntaan. Sähköisyys, ajantasainen ja läpinäkyvä tieto sekä toimitusvarmuus. Siinä kolme olennaista tekijää meidän liiketoiminnassa. Niitä KuljetusVelho tukee hienosti, Sipilä sanoo.

FR-terminaali

 

Fenno Road Oy on tunnettujen kotimaisten liikennöitsijöiden rakentama kuljetusketju, joka tarjoaa kuljetuspalveluita kappaletavaralle Suomessa. Pääterminaali sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin Vuosaaressa, missä se on vakiinnuttanut asemansa Suomessa kulkevien tuonti- ja vientilähetysten kauttakulkuterminaalina.

FennoRoadin alueliikennöitsijöiden terminaalit taas sijaitsevat logistisesti oikeilla paikkakunnilla pitkin Suomea kattaen Suomen kaikki postinumerot. Kaikki terminaalit toimivat läpivirtausperiaatteella, jossa lähetykset yhdistellään lähi- tai runkoliikenteen suuntakuormiksi. Lyhytkestoinen varastointi lisäarvopalveluineen kuuluu jokaisen alueterminaalin palveluvalikoimaan.