KuljetusVelhon® käyttäjänä siirryt sähköiseen liiketoimintaan sekä reaaliaikaiseen kuljetusten hallintaan helposti ja nopeasti

KuljetusVelho-hero

Kuljetustilausten hallinta – sähköisesti totta kai

KuljetusVelhon käyttäjänä voit siirtyä sähköiseen liiketoimintaan sekä reaaliaikaiseen kuljetusten hallintaan helposti ja nopeasti

KuljetusVelhoa käyttämällä voidaan hallinnoida asiakkaille, logistiikkakumppaneille sekä asiakkaiden asiakkaille tarjottavia tuotteita ja palveluja. Voit muodostaa tuotteista ja/tai palveluista valikoimia sekä hallinnoida tuotteiden ja palvelujen tilaamista. Tilauksia voidaan tuoda järjestelmään tilauksia erilaisilla vakioiduilla siirtotiedostolla (csv, xml) tai räätälöitynä tiedonsiirtona. Luonnollisesti järjestelmä mahdollistaa tilausten syöttämisen myös nettilomakkeilla.

KuljetusVelho on täysin nettikäyttöinen SaaS* ohjelmisto, jonka käyttöön ottaminen ei edellytä mitään asennuksia. Ohjelmistoa käytetään Internet – verkon kautta selainohjelmistoilla. Järjestelmäpalvelin toimii paikassa, jonka verkkoyhteydet ja sähkön saanti on turvattu.

Kuljetustilausten-hallinta

Ajojärjestely

KuljetusVelhoa käytettäessä voidaan kuljetustilaukset järjestellä manuaalisesti tai automaattisesti niin omalle kalustolle kuin sopimuskumppaneille. Ajojärjestelyssä voidaan helposti valvoa sitä, että kaikki järjestelmässä olevat tilaukset hoidetaan ajallaan. Tilausten hoitamisesta voidaan raportoida tilaajille sähköisesti tai – niin haluttaessa – myös SMS – viesteillä tai sähköpostilla.

Ajojärjestelyyn liittyy myös WBSharing keikkojen jakotoiminto, jolla KuljetusVelhoa käyttävät yritykset voivat sähköisesti jakaa kuljetustehtävän kumppaninsa hoidettavaksi. Luonnollisesti tässäkin tapauksessa keikasta vastaava yritys saa tiedon keikan etenemisestä reaaliaikaisesti omaan KuljetusVelho näkymäänsä.

Ajojärjestely

Hinnoittelu

KuljetusVelhoa käytettäessä voidaan tarjolla olevia tuotteita tai palveluja hinnoitella monipuolisesti. Hinnoittelussa on käytettävissä asiakaskohtaiset sekä yleiset hinnastot. Satunnaisia keikkoja ja poikkeuksellisia tilanteita voidaan luonnollisesti hinnoitella tapauskohtaisesti niin, että tilaukseen lisätään saman tien laskun lisätieto, josta laskutettava yritys näkee hinnoitteluun liittyvät perustelut.

Polttoainelisät saadaan helposti lisättyä asiakaslaskutukseen sekä tilitykseen. Polttoainelisien ylläpitoon LogiSystemsillä on tuotevalikoimassa myös polttoainelisä.fi palvelu.

Hinnoittelu-2

Mobiilityökalut

Kuljetuspäälliköille ja kuljetusesimiehille KuljetusVelho mahdollistaa sähköisen ajojärjestelyn, jossa  voidaan helposti osoittaa kuljetustehtävät hoidettavaksi niin omille kuin kumppaneiden autoille. Reaaliaikainen tieto kuljetusten vaiheista mahdollistaa korkeat käyttö- ja täyttöasteet, jotka osaltaan ovat hyvän tuloksen perusta. Mobiilityökalut on rakennettu toimimaan nettiselaimella, joten niiden käyttö ei edellytä mitään asennuksia käyttäjien puhelimiin. Valokuvien lisääminen ja poikkeamista raportoiminen ovat toimintoja, joita asiakkaat edellyttävät jo kaikilta. Totta kai ne löytyvät KuljetusVelhon Mobiilista.

Omille vakituisille kuljettajille tarjotaan laajemmat ominaisuudet kirjautumisen avulla, mutta satunnaisten osalta voidaan käyttää SMS-viestillä lähetettävää linkkiä. Sitä kautta saadaan kaikki keikat hoidettua mobiilisti – sähköistä puhelimen lasille tapahtuvaa vastaanottajan allekirjoitusta myöten.

Mobiilityökalu

Kaluston hallinta ja huollot

KuljetusVelholla pidät helposti kalustorekisterisi ajan tasalla. Ajoneuvojen ja perävaunujen ylläpidettävät ominaisuudet ja varusteet voidaa konfiguroida tarpeen mukaan.

Huoltotarpeiden kirjaaminen voidaan tehdä tarvittaessa suoran kuljettajan mobiilista. Tehdyt korjaukset ja huoltotoimenpiteet linkittyvät kalustorekisteriin.

Kaulustonhallinta

Laskutus ja tilitys

Kuljetusliikkeen talouspäällikölle KuljetusVelho mahdollistaa salamannopean laskutuksen, jossa rahtikirjat voidaan laskuttaa välittömästi kuljetustehtävän päätyttyä. Laskuttajan työ voidaan tarvittaessa myös automatisoida KuljetusVelhon Automaattilaskutuksen avulla.

Myyntilaskujen lähetys suoraan järjestelmästä tai taloushallinto-ohjelman rajapinnan kautta myyntireskontraan helpottavat merkittävästi rutiineja sekä – ennen kaikkea – minimoivat virheet, kun samoja tietoja ei tallenneta käsin eri järjestelmiin. Taloushallinto-ohjelmien rajapintojen listaus löytyy osiosta Integraatiot

Itselaskutus (tilitys) on olennainen osa sujuvaa taloushallinnon prosessia ja siihen KuljetusVelho tarjoaa monipuoliset ja laajat mahdollisuudet.

Laskutus-2

Raportointi

Kuljetusliikkeen toimitusjohtajalle KuljetusVelho tarjoaa kattavaa ja reaaliaikaista seurantaa resurssien tehokkaan käytön osalta. Lisäksi käytettävissä on useita hallintotyötä merkittävästi helpottavia ominaisuuksia, kuten

  • kannattavuuden seuranta
  • myynnin seuranta tuoteryhmittäin ja/tai asiakkaittain
  • henkilöstön osaamisten ja koulutusten hallinta
  • kuljetuskaluston huollot ja niiden kustannukset
  • päästöraportointi (CO2)
Raportointi

Monipuolinen hinnoittelu

KuljetusVelhoa käytettäessä voidaan tarjolla olevia tuotteita tai palveluja hinnoitella monipuolisesti. Hinnoittelussa on käytettävissä asiakaskohtaiset sekä yleiset hinnastot. Satunnaisia keikkoja ja poikkeuksellisia tilanteita voidaan luonnollisesti hinnoitella tapauskohtaisesti niin, että tilaukseen lisätään saman tien laskun lisätieto, josta laskutettava yritys näkee hinnoitteluun liittyvät perustelut. Myös kilometri- ja tuntiperusteiset hinnat ovat luonnollisesti käytetävissä.

Poikkeamat

Kuljetus- ja TilausVelhon kautta hoidettujen tilausten määrä on nyt:

Referenssit

Varaa esittelyaika

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää siitä, minkälaisia hyötyjä KuljetusVelhon
käyttöönotto voisi tuottaa sinun yrityksellesi?

Solution

KuljetusVelhon® käyttäjänä siirryt sähköiseen liiketoimintaan sekä reaaliaikaiseen kuljetusten hallintaan helposti ja nopeasti

TilausVelhon® käyttäjänä voit perustaa verkkokaupan, vaikkei tuotteesi mahtuisikaan postiluukusta

PoikkeamaVelho® mahdollistaa nopean reagoinnin erilaisiin tapahtumiin, palautteisiin ja poikkeamiin.