Virtaviivaista logistiikkasi
belor_logo_200x80-(1)

Belor Agro Oy on jo yli 10 vuoden ajan hoitanut koko toimitusprosessinsa tilauksesta laskuun asti TilausVelholla.

Järjestelmä mahdollistaa sähköisen ja reaaliaikaisen toimitusten hallinnan läpinäkyvästi sekä ilman puutteellisista tiedoista aiheutuvaa sähläystä. Kun varaston hallinta, tilaaminen, kuormaukset, toimitukset, hinnoittelu sekä laskutus toimivat virtaviivaisesti ja häiriöttömästi, voimme keskittyä meidän osaamisalueisiin, eli lannoituksen ja lannoitusohjelmien kehittämiseen ja muuhun yhteistyöhön asiakkaiden kanssa.

Meillä on hyvä logistinen kumppaniverkosto, joka kirjautuu TilausVelhoon ja tekee siellä tarvittavat varastokirjaukset, kuormausten suunnittelun sekä toimitusten hallinnan, kertoo Belor Agro Oy:n toimitusjohtaja, Markku Heikkonen. Meidän tilitoimiston järjestelmä ja TilausVelho ”keskustelevat” sähköisesti keskenään, jolloin näemme esim. laskujen maksutilanteen reaaliajassa TilausVelhosta, Heikkonen jatkaa.

kuljetus_belor

 

Belor Agro Oy on 2007 perustettu yritys, jonka tavoitteena on tuoda Suomalaiselle viljelijälle korkealuokkainen ja laadukas vaihtoehto lannoitukseen. Belor Agro Oy:n toiminta-ajatuksena on alusta saakka ollut myös kehittää lannoitteita ja lannoitusohjelmia sekä auttaa viljelijöitä saamaan
tuotannostaan hyvä taloudellinen tulos. Jaettu lannoitus, jaetun typen ohjelma yhdessä rikkipitoisen typpi-rikki lannoitteen kanssa ovat erinomaisia esimerkkejä Belor Agro Oy:n kehitystyöstä ja olemisesta lannoitteiden ja lannoitusohjelmien kehityksen kärjessä.