Virtaviivaista logistiikkasi

Tavarataksi Finland Oy on vuonna 1980 perustettu logistiikka-alan palveluyritys , aito ja alkuperäinen Tavarataksi. Tavarataksin toiminta-ajatus perustuu suoratoimituksiin ilman välivarastointia ja yrityksen arkea ohjaa kaikessa toiminnassa sameday-ajattelumalli. Yhtiön tavoitteena on kasvaa sameday-jakelun markkinajohtajaksi ruuhka-suomessa. Tavarataksi pyrkii vahvasti sähköisen asioinnin osuuden kasvattamiseen yksinkertaistamalla ja helpottamalla eri digitaalisten prosessien käyttöönottoa niin, että asiakkailla käyttöönottokynnys on mahdollisimman matala. Tavarataksi on palveluyritys, mistä saa tarvittaessa aina apua ja ongelmat ratkotaan asiakkaiden kanssa, kellonajasta tai viikonpäivästä riippumatta

shutterstock_609236675

 

Tavarataksi Finland Oy käyttää Kuljetusvelho –ohjelmistoa tilaustenhallintaan, yli 300 auton tuotantokoneiston pyörittämiseen, laskutukseen, raportointiin sekä asiakkaiden sitouttamiseen.

”Päätimme vuonna 2019 vuonna etsiä uuden ketterän toiminnanohjausympäristön ja etsimme syvällistä kumppania, joka aidosti hengittää samaa ilmaa meidän, ja varsinkin asiakkaidemme kanssa. Voimme aina luottaa Logisystemsin palvelukykyyn mikä on meille tärkein asia, kun isoja asiakkuuksia voitetaan ja sitoutetaan Tavarataksiin KuljetusVelhon avulla. Olemme aina löytäneet yhdessä ratkaisuja haastaviin tilanteisiin, vaikka projektiaikataulut nykymarkkinassa ovat todella kireitä ja asiakaspaine onnistumiseen kova. Vahva tahtotila vastata tämän päivän asiakashaasteisiin digitaalisten ratkaisujen osalta ja logistiikka-alan syvällinen ymmärrys ovat syyt miksi kannattaa Logisystemsin myyntiin olla yhteydessä neuvoo toimitusjohtaja Anssi Teva”

 

Untitled-4

Anssi Teva

Toimitusjohtaja
Tavarataksi Finland Oy