LogiSystems virtaviivaistaa tilaus- ja logistiikkaprosesseja

Tee datastasi luotettavampaa

LogiSystems Oy on 2016 perustettu ohjelmistotalo, jolla heti perustettaessa oli vankka osaaminen ja pitkät juuret logistiikka-alan ratkaisuihin liittyen.

LogiSystems Oy on erikoistunut tilaus-toimitusketjujen hallintaan niin erilaisia logistiikkapalveluja ostavien kuin kuljetuspalveluja tarjoavien yritysten näkökulmasta. Ratkaisut on toteutettu kolmella tuotteella, KuljetusVelho, TilausVelho sekä PoikkeamaVelho, joista löydät lisätietoa kohdasta Palvelut ja Tuotteet.

LogiSystems Oy on suomalainen yritys, jolle on myönnetty Avainlippu® merkiksi kotimaisesta työstä.

shutterstock_761907973
shutterstock_407666284

VISIO

Visiomme on olla asiakkaiden ensisijainen valinta logistiikka-alan ohjelmistoratkaisuissa. Tuotteitamme käyttävät asiakkaat saavuttavat merkittävää lisäarvoa ja kilpailuetua omiin kilpailijoihinsa nähden.

MISSIO

Missiomme on tehostaa asiakasyritysten liiketoimintaa tarjoamalla logistiikkaan liittyvien prosessien hallintaan älykkäitä digitaalisia ratkaisuja.

ARVOT

Arvomme ovat rehellisyys, yhteistyö ja verkottuminen, lisäarvon tuottaminen asiakkaalle, sitoutuminen oman toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä jatkuva innovatiivinen tuotekehitys.

LogiSystems Oy:n hallitus on yhdessä henkilökunnan kanssa määritellyt osaksi yrityksen strategiaa vision, mission sekä arvot.

Henkilöstön osalta LogiSystems Oy:ssä pyritään toimimaan tavalla, jossa panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen, hyvän työilmapiirin luontiin sekä motivaation lisäämiseen

Tiedon reaaliaikaisuus ja läpinäkyvyys helpottaa rutiineja merkittävästi

shutterstock_609236675

Helppo tapahtumien hallinta

LogiSystems Oy keskittyy tilaus-toimitusketjun prosessien virtaviivaistamiseen. Tämä mahdollistetaan mm. käyttämällä uusimpia käytettävissä olevia tekniikoita ohjelmistoratkaisujen alustana. Ohjelmistot SaaS (Software as a Service) ratkaisuina eivät edellytä asiakkaalta käyttöönottoon liittyviä asennuksia ja ovat asiakkaiden käytettävissä Internet-selaimella mistä ja milloin tahansa – kunhan verkkoyhteys löytyy. Käytettävissä ovat modernit tiedonsiirrot eri järjestelmien välillä, mobiilisovellukset niin Windows Mobile® laitteisiin kuin laitteistoriippumattomat ratkaisut älypuhelin- ja tablettikäyttöön. Velho – ohjelmistojen käytöllä lisätään automaatiota, toimitusketjun läpinäkyvyyttä sekä reaaliaikaisuutta ja siten mahdollistetaan kustannustehokkaat sekä laadukkaat prosessit – oli kysymyksessä sitten poikkeaman hallinta tai tuotteen myynti verkossa.

LogiSystems Oy haluaa toiminnassaan kaikin tavoin parantaa ja kehittää logistiikan, kaupan ja teollisuuden yritysten toimintamahdollisuuksia ja siten omalta osaltaan rakentaa kilpailukykyisempää ja parempaa Suomea.

Kuljetus- ja TilausVelhon kautta hoidettujen tilausten määrä on nyt:

Referenssit

Varaa esittelyaika

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää siitä, minkälaisia hyötyjä LogiSystemsin ohjelmistojen käyttöönotto voisi tuottaa sinun yrityksellesi?

Solution

KuljetusVelhon® käyttäjänä siirryt sähköiseen liiketoimintaan sekä reaaliaikaiseen kuljetusten hallintaan helposti ja nopeasti

TilausVelhon® käyttäjänä voit perustaa verkkokaupan, vaikkei tuotteesi mahtuisikaan postiluukusta

PoikkeamaVelho® mahdollistaa nopean reagoinnin erilaisiin tapahtumiin, palautteisiin ja poikkeamiin.